Thuis

Evergrowing Resources Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
China Evergrowing Resources Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Altijd groeiend Beperkt Middelenco., was opstelling op 2016. Maar wij hebben ons beste team dat in de staal materiële zaken en diensten meer dan 15years werkte. En wij hebben bouwstijl onze goede samenwerking met de meesten van staalfabrieken in China, ook met sommige goede molens op andere landen.

  Onze globale ervaring staat ons toe om klant en leverancier over de hele wereld te verbinden. En wij zijn de leider de hele tijd in onze belangrijke internationale markt.

  Evergrowing Resources Co., Ltd. fabriek productielijn 0

  Evergrowing Resources Co., Ltd. fabriek productielijn 1

  Evergrowing Resources Co., Ltd. fabriek productielijn 2

 • OEM / ODM

  Onze Dienst:

  1) Ruwe gedraaide machine

  2) Thermische behandeling

  Wij kunnen alle thermische behandelingsdiensten leveren:
  Het normaliseren, het Ontharden, het Doven, het Aanmaken, het Carbureren, Nitriding, oppervlakte verharden het Met hoge frekwentie en andere verwerkingsdiensten.

  Het normaliseren is een thermische behandelingsprocédé om materiële zachter te maken maar veroorzaakt niet de eenvormige materiële eigenschappen van het ontharden. Een materiaal kan worden genormaliseerd door het te verwarmen aan een specifieke temperatuur en dan het materiaal te laten koel aan kamertemperatuur buiten de oven. Deze behandeling raffineert de korrelgrootte en verbetert de uniformiteit van microstructuur en eigenschappen van warmgewalst staal.

 • R & D

  Wij hebben alle middelen van gerold + gesmeed + thermisch behandelde producten geïntegreerd, personlized voorzien u van producten en de diensten volgens uw vereisten.

Contactgegevens
Evergrowing Resources Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Steven.shu

Tel.: 86-15601991332

Fax: 86-025-85865528

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)